Starkoservice | Spanje | Moraira | Cumbre del Sol 

(Ver)huurservice: Uw vakantievilla (ver)huren zonder zorgen!

Wie zijn we:

Wij zijn Jacco en Els Kooij. Sinds 2016 woonachtig op de schitterende Cumbre del Sol, Benitachell.

Wij zijn de uitdaging aangegaan om te verhuizen naar het mooie Spanje en zijn verliefd geworden op het mooie stukje Costa Blanca tussen Javea en Calpe. Het gebied kenmerkt zich door de rust en de prachtige natuur nabij de azuurblauwe Middellandse Zee. Wij hebben een flink aantal huizen en appartementen in beheer waar wij de verhuurservice van doen voor diverse eigenaren en ook  reisorganisaties. 

Ons doel is zo goed mogelijk te zorgen voor de huizen van de eigenaren en daarnaast de huurders een zo prettig mogelijk verblijf te bezorgen. Uiteraard streven we ernaar om de contacten zo goed mogelijk te houden en zeer regelmatig (persoonlijk of via mail) contact te hebben met de eigenaren om zo tot een zo goed mogelijke samenwerking te komen voor iedereen. Ook voeren we controles uit met name in de periodes dat de huizen niet bewoond worden. Alles op maat, wij doen wat u wilt!

 


Bent u op zoek naar een geschikte vakantievilla, woning of appartement aan de Costa Blanca regio Moraira, Benissa, Cumbre del Sol? 

informeer gerust, we kunnen tips geven over diverse huizen en appartementen, ook beschikbaarheid etc. Stuur een mailtje naar info@starkoservice.com

  


 


 


 

E-mailen
Bellen
Instagram